На адмінмежі з Кримом почали будувати нові КПВВ

На адмінмежі з Кримом почали будувати нові КПВВ

Фото
Укрінформ
На Херсонщині, на адмінмежі з Автономною Республікою Крим, розпочали будівництво нових КПВВ «Чонгар» і «Каланчак».

Про це у Facebook повідомив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв.

«Вже сьогодні почались роботи на об’єктах для вчасного та якісного виконання завдання Президента Володимира Зеленського, який доручив завершити будівництво режимних зон нових КПВВ «Чонгар» і «Каланчак» до 15 листопада», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що уряд 19 вересня на своєму засіданні підтримав пропозицію міністра інфраструктури Владислава Криклія і схвалив рішення про передачу функцій замовника з будівництва КПВВ від УДП «Укрінтеравтосервіс» до Укрзалізниці.

Наступного тижня під час робочого візиту міністра інфраструктури в Херсонську область, серед інших важливих питань пріоритетного розвитку транспортної інфраструктури регіону, заплановано відвідати КПВВ та провести нараду щодо фактичних термінів завершення будівництва.

Читайте також: Повне облаштування КПВВ “Чонгар” і “Каланчак” треба завершити до 20 грудня – Зеленський

Як раніше повідомляв Укрінформ, під час представлення голови Херсонської ОДА на КПВВ "Чонгар" 13 липня Президент України Володимир Зеленський наголосив, що реалізувати другий завершальний етап проєкту – створення сервісних центрів з автовокзалами та центрами надання адміністративних послуг на КПВВ “Чонгар” і “Каланчак” необхідно до 20 грудня. Якщо цього не станеться - голова ОДА залишиться в минулому.

Завершення першого етапу облаштування КПВВ (створення режимних зон) планується до 15 листопада.

Фото: Facebook Юрія Гусєва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-