Денісова зустрілася з адвокатами, які захищають кримських татар

Денісова зустрілася з адвокатами, які захищають кримських татар

Укрінформ
Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова зустрілася з групою адвокатів, які здійснюють захист ув’язнених кримських татар, що перебувають на території РФ.

Про це Денісова повідомила в Facebook.

“Закінчилась робоча зустріч з групою адвокатів, які здійснюють захист ув’язнених кримських татар, які перебувають на території РФ. Обговорили ряд важливих питань, які стосуються, в першу чергу, необхідності розв'язання гуманітарних питань щодо забезпечення наших громадян, які перебувають у місцях несвободи, медичною або іншою допомогою”, - написала Денісова.

Згідно наданої адвокатами інформації, зазначила вона, будуть терміново визначені кейси осіб, щодо яких необхідне термінове медичне втручання незалежних лікарів.

Також, в рамках зустрічі підняли питання присутності на судах Денісової на судах та представників дипломатичного корпусу і міжнародних організацій, щоб тримати перебіг судових засідань під пильним наглядом та не допускати порушення прав і свобод наших громадян.

“Спільна робота щодо звільнення всіх громадян України, які перебувають в ув’язненні на території РФ, триває. У нас єдина мета — робити все можливе для повернення всіх громадян України на Батьківщину”, - повідомила Денісова.

Читайте також: Денісова обговорила звільнення політв'язнів РФ із німецьким омбудсменом

Як повідомляв Укрінформ, в п'ятницю Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова у рамках форуму Ялтинської європейської стратегії у Києві зустрілася з уповноваженим Міністерства закордонних справ Німеччини Міхаелем Зібертом, вони обговорили процес звільнення ув'язнених Росією громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-