Агресія на Азові: Зеркаль очолила делегацію в

Агресія на Азові: Зеркаль очолила делегацію в "морський" трибунал

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський утворив українську делегацію для участі в слуханнях Міжнародного трибуналу ООН з морського права у спорі між Україною та Росією в Гаазі.

Відповідний Указ №339/2019 оприлюдено на сайті глави держави.

"Утворити делегацію України для участі у слуханнях арбітражного трибуналу, створеного згідно з Додатком VII до Конвенції Організації Об’єднаних Націй з морського права 1982 року, стосовно спору між Україною та Російською Федерацією щодо прав прибережної держави в Чорному і Азовському морях та у Керченській протоці (10 — 14 червня 2019 року, м.Гаага, Королівство Нідерланди)", - йдеться у документі.

Очолює делегацію заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції, агент України Олена Зеркаль.

До складу делегації також увійшли посол України в Королівстві Нідерланди Всеволод Ченцов, заступник директора Департаменту — начальник відділу тимчасово окупованих територій Департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України Оксана Золотарьова, перший заступник генерального директора державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз» Андрій Кондатов та генеральний директор державного акціонерного товариства «Чорноморнафтогаз» Світлана Нєжнова (обоє за згодою) та представники Міністерства інфраструктури України і Державної прикордонної служби України.

Читайте також: Зеленський утворив делегацію для участі в слуханнях Міжнародного суду ООН

Главі делегації також дозволено залучати в установленому порядку представників державних органів, адвокатів, радників, експертів і технічних працівників.

Кабінету міністрів доручено забезпечити фінансування витрат, пов’язаних із участю делегації України у слуханнях арбітражного трибуналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-