ФСБ затримала кримськотатарського активіста Айвазова

ФСБ затримала кримськотатарського активіста Айвазова

Фото
Укрінформ
У середу на адміністративному кордоні між Херсонською областю і Кримом на КПВВ "Каланчак" ФСБ затримала кримськотатарського активіста Раїма Айвазова.
Про це повідомляє "Кримська солідарність".

"Стало відомо, що кримського татарина, Айвазова Раїма Халіловича, при перетині російського кордону на КПП «Каланчак» було затримано", - йдеться у повідомленні.

За даними організації, Айвазов Раїм Халілович - житель мікрорайону Кам'янка Сімферопольського району, кримськотатарський активіст, який займався організацією передач у Ростов-на-Дону заарештованим у Криму політв'язням в СІЗО.

Родичі затриманого зателефонували на "гарячу лінію" ФСБ і "гарячу лінію" так званої прикордонної служби ФСБ, але там відмовилися надавати інформацію про місцезнаходження Раїма Айвазова.

Окупанти повідомили, що отримати будь-які дані про затриманого можна в Сімферополі у так званому прикордонному управлінні по Республіці Крим Федеральної Служби Безпеки (вул.Федотова).

Читайте також: США засудили ганебне ставлення до Бекірова в анексованому Криму

Родина затриманого Раїма Айвазова приїхала до Сімферополя за вказаною співробітниками "прикордонної служби" адресою, однак їм знову відмовили в наданні інформації.

Зв'язку з Айвазовим немає більше п'яти годин.

"Рідні телефонують на гарячу лінію 102, щоб залишити заяву про викрадення людини на кордоні", - повідомили в "Кримській солідарності".

Фото: www.facebook.com/crimeansolidarity

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-