У Ризі провели флешмоб на підтримку кримських татар

У Ризі провели флешмоб на підтримку кримських татар

Фото, відео
Укрінформ
Активісти української громади Латвії приєдналися до флешмобу, підтримавши кримськотатарських активістів, заарештованих в окупованому Криму після масових обшуків і затримань російських силовиків.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Українська громада в Латвії долучилася до флешмобу «Я – Кримська солідарність». Близько десяти українських активістів прийшли до Пам’ятника Свободи в Ризі, де записали відео, в якому засвідчили свою підтримку кримськотатарському народу.

Флешмоб «Я – Кримська солідарність» проводиться в усьому світі на підтримку кримськотатарських активістів, заарештованих в окупованому Криму після масових обшуків і затримань російських силовиків.

Читайте також: Чубаров закликає надавати максимальну підтримку сім'ям заарештованих кримських татар

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня в окупованому Криму російські силовики провели масові обшуки і затримання кримських татар. На сьогодні 23 активісти "Кримської солідарності" заарештовані і незаконно вивезені на територію Росії в Ростов-на-Дону. Місцезнаходження ще одного активіста Едема Яячикова невідоме. На знак протесту проти зачистки російськими силовиками громадської організації "Кримська солідарність" у Криму і за його межами почався флешмоб "Ми - Кримська солідарність".

Фото: facebook.com/uabiedriba

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-