Українського моряка Небилицю у Лефортово відвідав адвокат

Українського моряка Небилицю у Лефортово відвідав адвокат

Укрінформ
Адвокат Еміль Курбедінов зустрівся зі своїм підзахисним, українським військовополоненим моряком, командиром малого броньованого артилерійського катера ВМС України "Нікополь" Богданом Небилицею.

Про це Курбедінов написав в Facebook.

"Сьогодні побачився зі своїм підзахисним українським військовополоненим Богданом Небилицею! Завжди з сяючим обличчям, посмішкою! Охайний і життєрадісний! Я довго випитував у нього, чого потребує в Лефортовській в'язниці. Багато привітів передавав. Нещодавно принесли йому близько 25 листів зі словами підтримки. Всім дякує! Окремий привіт рідним", - написав Курбедінов.

Читайте також: Лікування потрібне не лише пораненим, а й іншим морякам у Лефортово - Денісова

Як повідомлялося, 25 листопада 2018 року прикордонні кораблі РФ в районі Керченської протоки обстріляли і захопили три українських військових корабля, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь, і 24 моряків.

Після прийняття підконтрольними Росії кримськими "судами" рішення про арешт захоплених в полон моряків всіх їх перевезли в Москву.

Всі вони заявили слідству, що є військовополоненими.

Так, один з військовополонених моряків, Богдан Небилиця 16 січня зустрів свій двадцять п'ятий день народження в російській в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-