Окупанти на навчаннях у Криму застосували зенітні комплекси

Окупанти на навчаннях у Криму застосували зенітні комплекси "Панцир-С"

Укрінформ
В окупованому Криму Росія провела навчання, в ході яких підрозділи зенітного ракетно-гарматного комплексу (ЗРГК) "Панцирь-С" в рамках "відбиття масованого удару крилатими ракетами і бойовими безпілотними літальними апаратами" умовно знищили понад 100 цілей.

Про це повідомляє Міністерство оборони РФ.

"Понад 100 цілей умовно знищили підрозділи ЗРГК "Панцир-С" (ППО) Південного військового округу (ПВО) в Криму в рамках відбиття масованого удару крилатими ракетами і бойовими безпілотними літальними апаратами (БЛА) умовного противника. Бойові розрахунки ППО вдосконалювали навички взаємодії та сполучення різних станцій і комплексів радіоелектронного придушення і розвідки, в тому числі нового покоління", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Дрони ОБСЄ зафіксували російські танки, "Гвоздики" та "Гради" на Донбасі

Повідомляється, що в ході навчань військові виконали близько 30 нормативів "з пошуку, виявлення та умовного знищення малорозмірних, малошвидкісних і тих, що низько летять, повітряних цілей, а також відпрацювали порядок виявлення та знищення крилатих ракет умовного противника".

Основною метою навчань окупантів в Криму було - скоротити цикл управління від виявлення повітряної цілі до її знищення.

У навчаннях були задіяні понад 100 військовослужбовців і близько 20 одиниць військової техніки підрозділу зенітного ракетно-гарматного комплексу "Панцир-С" зі складу 4-ї армії ВПС і ППО ПВО, що незаконно розмістився на українському півострові в грудні минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-