Над Стратегією реінтеграції Криму працювали понад 50 експертів - Джапарова

Над Стратегією реінтеграції Криму працювали понад 50 експертів - Джапарова

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики під час розробки проекту Стратегії інформаційної реінтеграції Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, яку ухвалив у четвер уряд, провело широке обговорення цього документа та врахувало пропозиції експертів.

Про це перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова написала на своїй сторінці у Facebook.

"Хочу подякувати кожному, хто долучився до процесу! Документ, який є надзвичайно інклюзивним, адже в процесі його розробки брали участь і представники Меджлісу кримськотарського народу, й кримські журналісти та правозахисники, більше 50 експертів, багато громадських діячів та ГО. Низка досліджень та фокус-груп передувала його розробці. Це копітка, невидима робота, але саме вона зумовлює стратегічний підхід", - зауважила Джапарова.

Тепер же, за її словами, попереду в Мінінформполітики - розробка плану заходів та їх реалізація.

Читайте також: Уряд схвалив Стратегію інформаційної реінтеграції Криму

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів на засіданні 27 грудня затвердив розпорядження про схвалення Стратегії інформаційної реінтеграції Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

Мета Стратегії – інформаційна реінтеграція Криму, створення передумов для відновлення територіальної цілісності України та сприяння захисту прав людини на окупованій території за допомогою інформаційних інструментів.

Документ спрямовано на три великі цільові аудиторії: жителі окупованого півострова, жителі решти України та закордонні аудиторії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-