В ОБСЄ надали докази мілітаризації Криму та російської агресії

В ОБСЄ надали докази мілітаризації Криму та російської агресії

Керченська криза
Укрінформ
У рамках 25-ї зустрічі міністрів закордонних справ країн ОБСЄ відбувся тематичний захід міністерського рівня "Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим і м.Севастополь (Україна) та частин Чорного і Азовського морів".

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Захід відбувся за сприяння делегацій та за участі керівництва МЗС США, Канади, Польщі, Литви, Данії, Швеції, Великої Британії, Латвії, Румунії, Грузії та Естонії.

"Широкій аудиторії учасників та ЗМІ було презентовано докази мілітаризації Росією окупованого Криму та прямої збройної агресії РФ проти України в районі Керченської протоки, що становлять серйозну загрозу для всього чорноморського регіону", - йдеться у повідомленні.

У своїх виступах партнери висловили повну підтримку України, закликали до негайного звільнення українських військовополонених, а також обговорили можливі кроки в напрямку стримування агресора.

Читайте також: Інциденти подібні до Керченського призводили до світових воєн – МЗС Білорусі

У МЗС наголосили, що здійснена презентація мала важливе значення у контексті розгляду у грудні цього року ГА ООН проекту української резолюції "Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим та м.Севастополь (Україна) та частин Чорного і Азовського морів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-