Окупанти заявили, що

Окупанти заявили, що "візьмуть під контроль" переїзди кримчан з паспортами України

Укрінформ
Окупаційна влада в Криму заявили про плани посилити контроль за "неконтрольованою міграцією кримчан з українськими паспортами".

Про це повідомляє видання "Крыминформ".

"В окупованому Криму заявили, що питання посилення контролю за "неконтрольованою міграцією кримчан з використанням українських паспортів" буде вирішуватися на федеральному рівні", - зазначив "заступник голови Ради міністрів" окупованого Криму Ігор Михайличенко.

На засіданні так званої "прикордонної комісії" він говорив про необхідність збільшити кількість відеокамер на пунктах пропуску адміністративного кордону між Кримом і Херсонською областю.

Читайте також: Сущенко, Асєєв, Семена: стартувала акція на підтримку журналістів-в'язнів Кремля

За словами Михайличенка, "безконтрольне використання українських паспортів може привести до проникнення на територію Росії кримінальних елементів, а також вихідців з країн з підвищеною терористичною активністю".

За інформацією "прикордонного управління" ФСБ Росії в 2018 році адмінкордон з окупованим Кримом у пунктах пропуску перетнуло понад 2,5 мільйона чоловік, при цьому 250 тисяч з них зареєстровані на території анексованого півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-