Прикордонники з'ясовують, чи затримували українців на адмінмежі з Кримом

Прикордонники з'ясовують, чи затримували українців на адмінмежі з Кримом

Укрінформ
Прикордонники з'ясовують обставини можливого затримання ФСБ двох українців на кордоні з окупованим Кримом.

Про це сказав кореспондентові Укрінформу начальник відділу комунікацій зі ЗМІ Адміністрації Держприкордонслужби Андрій Демченко.

"Ми бачили інформацію, яку розповсюдили представники окупаційної влади. Однак, оскільки ми не підтримуємо зв'язкі з ними, офіційного підтвердження щодо цього затримання ми не маємо. Ми своїми силами з'ясовуємо можливі обставини затримання", – сказав він.

Читайте також: В окупованому Криму кількох ув'язнених українців утримують в "ямі" - Денісова

Як повідомляли російські ЗМІ, ФСБ Росії заявляє, що затримала двох громадян України при перетині кордону з окупованим Кримом. За даними ЗМІ, ці громадяни України значаться у федеральному розшуку за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

Зокрема, на пункті пропуску "Джанкой" затримали 40-річного чоловіка, якого нібито розшукували так звані правоохоронці Судака. ФСБ каже, що його оголосили в розшук у 2015 році. На пункті пропуску "Армянськ" затримали 33-річну громадянку України, яка їхала до Севастополя. Жінка нібито фігурує в кримінальній справі в сфері незаконного обігу наркотиків та розшукується з 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-