Джемілєв закликав зібрати кошти для 113 дітей кримських політв'язнів

Джемілєв закликав зібрати кошти для 113 дітей кримських політв'язнів

Укрінформ
Народний депутат України, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв напередодні свого 75-річчя звернувся до друзів, соратників та колег, які готують йому свято, з проханням не дарувати йому подарунки, а пожертвувати кошти для того, щоб порадувати дітей кримських політв'язнів.

Про це уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу написав на сторінці в Facebook.

"Дійсно, дасть Всевишній Аллах, 13 листопада 2018 року мені виповниться 75 років... Однак, хочу звернутися до вас всіх з настійливим проханням: давайте зробимо день нашої зустрічі у зв'язку з моїм 75-річчям особливим днем для сімей кримських політв'язнів", - написав Джемілєв.

Він нагадав, що вже 113 малолітніх дітей в Криму виховуються у сім'ях без своїх батьків, яких російських окупаційний режим незаконно позбавив волі. Практично всім політв'язням загрожують максимальні терміни за завідомо неправдивими і сфабрикованими звинуваченнями.

Читайте також: Ердоган передав список політв'язнів "через близьку до Путіна людину" - Джемілєв

"Для нас всі діти кримських політв'язнів, незалежно від їх національності, - це діти кримськотатарського народу. Прошу всіх не витрачатися на подарунки мені особисто. Разом з вами я буду щиро радий, якщо ми зможемо зібрати кошти для допомоги неповнолітнім дітям кримських політв'язнів. Давайте разом влаштуємо свято дітям політв'язнів!", - написав у своєму зверненні лідер кримськотатарського народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-