Вагітну дружину затриманого кримського татарина відпустили з ФСБ - адвокат

Вагітну дружину затриманого кримського татарина відпустили з ФСБ - адвокат

Укрінформ
Адвокат Еміне Авамілєва прибула в управління ФСБ в Сімферополі, після чого вагітну дружину кримського татарина Абляліма Аблямітова відпустили. Проте місцезнаходження самого Аблямітова невідоме.

Про це повідомила "Кримська солідарність".

"Адвокат Еміне Авамілєва знаходиться в управлінні ФСБ. Айджан, дружина Абляліма Аблямітова, вийшла з будівлі", - йдеться в повідомленні.

За словами адвоката Авамілєвої, місцезнаходження самого Аблямітова наразі невідоме.

При цьому небайдужі люди збираються біля будівлі ФСБ.

Читайте також: МЗС про чергові обшуки в Криму: Мета Росії - знищення корінного народу

Як повідомлялося, вранці 8 листопада у будинку сім'ї кримського татарина Халіла Аблямітова, що проживає в смт Азовське (Джанкойський район), проходив обшук. Співробітники силових структур забрали сина господаря Абляліма разом із його вагітною дружиною Айджан. У будинку з родичами залишилася їхня 1,5 річна дитина. На момент обшуку біля будинку знаходилися дві Газелі й одна легкова машина, що належать співробітникам силових структур, серед яких одинадцять осіб у масках, на формі - нашивки ЗМОПу. Пізніше стало відомо, що кримських татар тримають у ФСБ. МЗС України заявив, що метою переслідування кримських татар в окупованому Криму є знищення корінного народу півострова.

Фото: Кримська солідарність

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-