Кримська солідарність підтвердила: Затримані кримські татари - в ФСБ

Кримська солідарність підтвердила: Затримані кримські татари - в ФСБ

Укрінформ
Кримських татар Абляліма Аблямітова і його вагітну дружину Айджан, вивезених у невідомому напрямі після обшуку в їх будинку, виявили в управління ФСБ у Сімферополі.

Про це повідомляє Кримська солідарність.

"Як стало відомо, Аблялім Аблямітов і його дружина Айджан знаходяться у будівлі ФСБ за адресою: м.Сімферополь, бульвар І.Франка, д.13", - йдеться в повідомленні.

До з'ясування їх місцезнаходження рідні сім'ї Аблямітових телефонували на "гарячі лінії" силовиків, щоб заявити про зникнення Аблялімова і його дружини. Заявка по "гарячій лінії" поліції була прийнята. В той же час за телефоном "гарячої лінії" у ФСБ сказали, що "таких не було і даних поки що немає".

Читайте також: Окупанти прийшли з обшуком до кримських татар, двоє затриманих

Як повідомлялося вранці 8 листопада у будинку родини кримського татарина Халіла Аблямітова, який мешкає у смт Азовське (Джанкойський район), проходив обшук. Співробітники силових структур вивезли сина хазяїна Абляліма разом з його вагітною дружиною Айджан. У будинку з родичами залишилася їхня дитина віком 1,5 року. На момент обшуку біля будинку знаходилися дві "Газелі" і одна легкова машина, яка належать співробітникам силових структур, серед яких одинадцять осіб у масках, на формі нашивки ЗМОПу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-