Напередодні візиту Путіна у Парижі проведуть акцію на підтримку Сенцова

Напередодні візиту Путіна у Парижі проведуть акцію на підтримку Сенцова

Укрінформ
У столиці Франції відбудеться масштабна акція на підтримку протиправно ув'язненого в Росії режисера Олега Сенцова, а також усіх інших українських політичних в'язнів російського режиму.

Акція пройде у суботу, 10 листопада, на площі Республіки у Парижі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

«Маніфестація за звільнення українського кінорежисера Олега Сенцова та усіх інших 70 українських політичних в'язнів у Росії. Ми зберемося напередодні візиту до Парижа Володимира Путіна», - заявили організатори акції, серед яких Асоціація кінорежисерів Франції (SRF).

Після акції відбудеться показ документального фільму «Процес: Російська держава проти Олега Сенцова», знятого російським режисером Аскольдом Куровим.

Читайте також: Фейгін сподівається, що Сущенка не відправлять на "лісоповал"

Українська громада у Парижі також долучиться до акції та закликає усіх небайдужих зібратися у суботу на площі Республіки, щоб висловити свій протест агресору.

Як повідомлялося, 11 листопада у Парижі відбудуться пам’ятні заходи та урочистості з нагоди 100-річчя завершення Першої світової війни. У заходах візьмуть участь більше 60 глав держав та урядів країн Європи та світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-