Панова незабаром знову етапуватимуть — брат політв'язня

Панова незабаром знову етапуватимуть — брат політв'язня

Укрінформ
Українця Євгена Панова, який перебуває у московському СІЗОі «Матроська Тиша» в Росії, незабаром етапуватимуть до іншого СІЗО.

Про це у коментарі "Громадському радіо" повідомив брат Євгена Панова Ігор Котелянець.

«Нещодавно у нього був український консул. Він намагався дізнатися, які у нього нагальні потреби, бо у СІЗО «Матроська тиша» він перебуватиме недовго. Як тільки надійде витяг про рішення суду, то його будуть етапувати. Його триматимуть у цьому СІЗО не більше 10 днів», — розповів Котелянець.

Через  перевезення Панова у інше СІЗО йому поки не передаватимуть посилку із речами, бо вона не встигне дійти до етапування, додав Котелянець.

Також, за словами брата Панова, умови у московському СІЗО «Матроська тиши» дещо кращі за кримський Слідчий ізолятор, де він перебував напередодні. Стан здоров’я ув’язненого українця залишається задовільним.

Читайте також: Путін відмовив російській партії у помилуванні Сенцова

Нагадаємо, 12 жовтня стало відомо, що українця Євгена Панова етапують в московське СІЗО «Матроська тиша».

Раніше повідомлялось, що до засудженого в анексованому Криму українця Панова не допустили лікаря після місяця скарг.

13 липня окупантський "Верховний суд Криму" засудив фігуранта справи «українських диверсантів» Євгена Панова до 8 років колонії суворого режиму. Він відмовився від угоди зі слідством. Захист українця оскаржив вирок. 25 жовтня Верховний суд Росії залишив без змін вирок стосовно Євгена Панова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-