Російський суд відмовив Siemens у перегляді позову щодо

Російський суд відмовив Siemens у перегляді позову щодо "кримських турбін"

Укрінформ
Російський Верховний суд відмовив компанії Siemens у перегляді позову до структур "Ростеха" у справі про постачання турбін в окупований Крим.

Про це йдеться в ухвалі суду.

"У передачі касаційної скарги товариства з обмеженою відповідальністю "Сіменс Технології Газових Турбін" і компанії "Сіменс Анкцієнгезельшафт" для розгляду у судовому засіданні Судової колегії з економічних спорів Верховного суду Російської Федерації відмовити", - йдеться в ухвалі суду.

Двома тижнями раніше Верховний суд відхилив скаргу Siemens на рішення російських судів, які відмовилися повернути компанії чотири газотурбінні установки для кримської електростанції.

Як повідомлялося, у грудні 2017 року арбітражний суд Москви відмовив Siemens у визнанні угоди про продаж турбін в Краснодарський край РФ незаконною. Пізніше німецька компанія програла в Росії апеляцію у цій справі.

Читайте також: Окупанти приховують аварію з газовими турбінами Siemens у Криму - МінТОТ

Санкції Євросоюзу забороняють європейським компаніям постачати енергетичні технології на територію анексованого півострова. У серпні 2017 року Євросоюз розширив санкції проти Росії, включивши в санкційні списки три компанії і трьох осіб, причетних до постачання турбін в окупований Крим. Концерн припинив постачання обладнання російським державним компаніям.

Фото: en.people.cn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-