У лікарнях Криму залишаються 25 постраждалих під час трагедії у Керчі

У лікарнях Криму залишаються 25 постраждалих під час трагедії у Керчі

Укрінформ
У лікарнях анексованого Криму знаходяться 25 постраждалих внаслідок масового вбивства у Політехнічному коледжі в Керчі, їхній стан лікарі розцінюють як стабільний.

Про це повідомляє у середу російське агентство ТАСС із посиланням на прес-службу так званого "Мінохоронздоров'я Республіки Крим".

"Стан постраждалих у трагедії в коледжі у Керчі залишається стабільним, погіршення здоров'я немає. Станом на ранок середи у лікарнях республіки знаходяться 25 осіб", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 17 жовтня у політехнічному коледжі Керчі в окупованому Криму стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, внаслідок чого загинула 21 особа, ще понад 50 постраждали.

Українська Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

Читайте також: "Розстріляний коледж" в Керчі можуть перетворити на меморіал

За версією Слідчого комітету Росії, масове вбивство у коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який нібито наклав на себе руки. Було порушено кримінальну справу за статтею "теракт", пізніше вона була перекваліфікована на статтю про вбивство двох і більше осіб загально небезпечним способом.

У п'ятницю, 19 жовтня, 17 загиблих поховали у Керчі та Ленінському районі Криму, ще трьох, які прибули на навчання до Криму із Челябінська і Краснодарського краю, поховали у РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-