"Розстріляний коледж" в Керчі можуть перетворити на меморіал

Укрінформ
Будівля Керченського коледжу, де сталися вибух і обстріл, можуть перетворити на меморіал.

Про це повідомляє "Эхо Москвы".

У Керченського політехнічного коледжу є кілька будівель - студенти підуть в аудиторії інших корпусів, повідомила раніше міністр просвіти РФ Ольга Васільєва. Що буде з будівлею, де сталася трагедія, поки не зрозуміло. Спочатку "місцеві чиновники" повідомили, що його відремонтують. Потім "віце-прем'єр" окупованого Криму Ігор Михайличенко допустив, що будівлю коледжу перетворять на меморіал, як бесланську школу, де був теракт.

"Громадське" повідомляє, що Керченський політехнічний коледж не почне працювати з понеділка, 22 жовтня, як повідомлялося раніше.

Видання зазначає, що заняття в коледжі (крім корпусу, у якому стався вибух), ймовірно, почнуть у середу, 24 жовтня. Протягом 22-23 жовтня вирішуватимуться організаційні питання.

Читайте також: Кількість госпіталізованих після масового вбивства у Керчі зросла до 50

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня в політехнічному коледжі міста Керч стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, в результаті чого загинула 21 людина, ще близько 50 постраждали.

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

За версією слідчого комітету Росії, масове вбивство в коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який покінчив із собою.

У п'ятницю 17 загиблих поховали у Керчі та Ленінському районі Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-