Російська влада може розв'язати терор у Криму через трагедію в Керчі — Геращенко

Російська влада може розв'язати терор у Криму через трагедію в Керчі — Геращенко

Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко висловила співчуття родинам загиблих у Керчі, але при цьому не виключила, що російська влада може використати цю трагедію задля терору в окупованому Криму.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Звичайно, є великий ризик, що окупаційний режим може використати цю страшну історію, яку, вірогідно, сам і спровокував, для розгортання справжнього терору на окупованому півострові. КГБісти - мастаки провокацій і вибухів. Розв'язувати терор на крові...", - зазначила Геращенко.

У цьому контексті вона згадала вибухи в Москві, Чечні, інших містах і регіонах РФ, організовані самою російською владою для залякування людей і терору. "Серце болить від того, в що перетворюється колись туристичний Крим. Отруєння дітей в Армянську, вибухи в Керчі. Горе, безвідповідальність, безгосподарність, біда, руйнування, смерть", - наголосила перший віце-спікер.

Геращенко висловила співчуття родинам загиблих, зауваживши, що нині вся Україна сумує разом з ними. "Керч - це Україна.... найщиріші співчуття родинам загиблих. Постраждалим, пораненим - якнайшвидшого одужання. Сьогодні ми, вся Україна, сумуємо разом з керчанами і співчуваємо вам", - написала вона.

Читайте також: Слідком РФ назвав вибух у Керчі терактом

Як повідомлялося, 17 жовтня в політехнічному коледжі в Керчі внаслідок спрацювання вибухового пристрою загинули, за останніми даними, 18 людей, ще 40 постраждали, більшість з них - діти.

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу про теракт, а Telegram-канал Mash опублікував фотографію імовірного терориста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-