До бази

До бази "Миротворця" занесли засновника Pink Floyd

Укрінформ
Британського музиканта, засновника групи Pink Floyd Роджера Вотерса занесли до бази даних "Миротворця" за антиукраїнські висловлювання про Крим.

Про це повідомляється на сайті організації.

"Антиукраїнська пропаганда. Замах на територіальну цілісність України. Участь у спробах легалізації анексії Криму Росією", - повідомляє "Миротворець" про причини включення музиканта до своїх списків.

Зазначається, що у нещодавньому інтерв'ю російському виданню "Ізвестія" Вотерс заявив, що "Севастополь є дуже важливим для Росії та росіян", що Росія "має усі права на Севастополь", що "зміна влади в Україні" була спланована в США, які спровокували Москву "на подальші дії".

Читайте також: Кустуриця знову дав концерт в окупованому Криму

Центр "Миротворець" є незалежною недержавною організацією, створеною групою учених, журналістів та фахівців з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, які займаються творчою науковою та журналістською діяльністю. За інформаційної підтримки Центру "Миротворець" був створений однойменний сайт, що також є незалежним недержавним ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-