В одного з

В одного з "українських диверсантів" почалися проблеми з серцем - брат

Укрінформ
В анексованому Криму у заарештованого фігуранта «справи українських диверсантів» Володимира Дудки погіршився стан здоров'я - почалися проблеми з серцем.

Про це в ефірі Радіо Крим.Реалії повідомив брат затриманого Петро Дудка.

«Вигляд у Володимира, звичайно, жахливий. Він дуже схуд, дуже здав. Проблеми у нього зі здоров'ям загострилися. У нього проблеми з чоловічим здоров’ям - простатит, проблеми зі шлунком, а ще у зв'язку з арештами і двома роками в СІЗО почалися проблеми з серцем. Ліки передає його син, але наскільки швидко вони потрапляють до нього, я не можу сказати. Не відразу», - сказав родич ув'язненого.

Раніше син Володимира Дудки Ілля розповів, що у його батька погіршується стан здоров'я в СІЗО.

31 липня підконтрольний Кремлю Севастопольський міський суд продовжив арешт на шість місяців севастопольцям Володимиру Дудці і Олексію Бессарабову, яких обвинувачують у підготовці диверсій на території Криму.

9 листопада 2016 року в Севастополі затримали нібито «членів диверсійно-терористичної групи головного управління розвідки Міністерства оборони України» - Дмитра Штиблікова, Олексія Бессарабова і Володимира Дудку.

Читайте також: Справа "українських диверсантів": в одного з фігурантів погіршилося здоров’я

16 листопада 2017 року Севастопольський міський суд засудив Штиблікова до 5 років колонії суворого режиму і до штрафу в розмірі 200 тисяч рублів (95 тисяч гривень).

У Службі безпеки України заявили, що затримані в Криму громадяни України не є співробітниками СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-