Прокуратура АРК оголосила підозру екс-голові федерації танцювального спорту

Прокуратура АРК оголосила підозру екс-голові федерації танцювального спорту

Укрінформ
Прокуратурою Автономної Республіки Крим напередодні повідомлено про підозру колишньому президенту ВГО «Всеукраїнська федерація танцювального спорту» у розтраті майна в особливо великих розмірах.

Про це сьогодні повідомляє прокуратура Автономної Республіки Крим.

"Досудовим розслідуванням було установлено, що громадянин України, будучи президентом Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська федерація танцювального спорту», вчинив незаконне та безоплатне витрачання майна громадської організації, яке перебувало у його віданні на загальну суму, яка в шістсот і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину, шляхом укладання фіктивних договорів про надання юридичних послуг", - повідомили в прокуратурі.

Читайте також: В окупований Крим незаконно прибула делегація зі Словаччини

У наглядовому відомстві відзначили, що після вчинення злочину він, з метою уникнення кримінальної відповідальності, виїхав на тимчасово окуповану територію Криму, де вступив до партії «Родина».

Санкція ч. 5 ст. 191 (розтрата майна в особливо великих розмірах) КК України, яку йому інкримінують передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

За даними ЗМІ, стало відомо, що мова йде про Андрія Пашу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-