Сестра Сенцова уточнила його стан:

Сестра Сенцова уточнила його стан: "Не дочекаєтесь"

Політв’язні
Укрінформ
Двоюрідна сестра українського режисера і політв'язня в РФ Олега Сенцова Наталія Каплан заперечує, що заявляла про передсмертний стан брата.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook у ніч на вівторок, 24 липня.

"Не казала я нічого про передсмертний стан Олега. Або знову щось не так зрозуміли, або для красноного слівця зафігачили. Панікери, спіть уже, похорону не буде, не дочекаєтеся", - написала Каплан.

Як повідомляв Укрінформ, видання Independent у неділю повідомило, пославшись на двоюрідну сестру Сенцова Наталю Каплан, що український режисер, який оголосив голодування більше двох місяців тому, перебуває в передсмертному стані.

«Ми не знаємо, як довго він протримається, але нам сказали, що він в передсмертному стані. Це диво, що він так довго протримався», - нібито сказала Наталя.

Читайте також: Сестра Сенцова заявляє, що він при смерті

Як відомо, український режисер Олег Сенцов, заарештований у травні 2014 року за невизнання нелегальної окупації Криму, оголосив голодування 14 травня, вимагаючи звільнення всіх політв'язнів Кремля.

Всього в Росії і аннексированном Криму утримують близько 70 українських політв'язнів, серед них і журналіст Укрінформу Роман Сущенко, якого в РФ засудили до 12 років колонії суворого режиму нібито за шпигунство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-