Балух подякував за підтримку: Крим - це Україна

Балух подякував за підтримку: Крим - це Україна

Лист
Укрінформ
Український політв'язень Володимир Балух, якому в четвер кримський "суд" оголосив остаточний вирок у вигляді п'яти років позбавлення волі, передав звернення з подякою всім, хто підтримав його в боротьбі за "свободу і право".

Повний текст листа розмістила на своїй сторінці в Facebook "Кримська правозахисна група".

"Красно дякую всім за Ваші листи і молитви, за Вашу підтримку мене особисто, моєї матері, моєї родини! Ваша щира участь в моєму житті - це неоціненний скарб, дарований Богом чомусь саме мені", - написав Балух.

Він додав, що його серце б’ється в серці Українського Всесвіту. "Крим це Україна! Слава Україні!" - завершив Балух свій лист

Як повідомлялося, 5 липня, «суддя» Тетяна Пиркало присудила активістові три роки позбавлення волі із відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму.

Читайте також: "Суд" у Криму дав Балуху п'ять років колонії

"Суд" визнав його винним за ч. 2 ст. 321 КК РФ (дезорганізація діяльності закладу, що забезпечує ізоляцію від суспільства). За сукупністю із попередніми кримінальними справами  це 5 років позбавлення волі із відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму та штраф у 10 тис. рублів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-