Окупаційний суд продовжив арешт

Окупаційний суд продовжив арешт "кримським диверсантам" ще на два місяці

Укрінформ
Окупаційний "верховний суд" Криму на два місяці продовжив арешт севастопольцям Бессарабову і Дудці.

Про це на своєму офіційному сайті повідомляє "Кримська правозахисна група"

"Володимиру Дудці і Олексію Бессарабову, яких звинувачують у підготовці «диверсій» на території Криму, «Верховний суд» Криму 18 червня 2018 року продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на два місяці, до 14 серпня", - йдеться в повідомленні.

Засідання проходило в закритому режимі. Ухвалу про продовження арешту винесла "суддя" Тетяна Мельник, а клопотання про продовження терміну вносив "старший слідчий ВВС СВ УФСБ Росії по РК і м.Севастополю" підполковник юстиції Кулаков.  

Владимира Дудку, Олексія Бессарабова і Дмитра Штиблікова затримали 9 листопада 2016 року в Севастополі. Їх звинуватили в підготовці диверсії організованою групою і зберіганні зброї. Вже більш як півтора року Дудка і Бессарабов перебувають у кримському СІЗО.   

Читайте також: "Кримський диверсант" Штибліков проситься в Україну відбувати термін

Штибліков 16 листопада 2017 року "Севастопольським міським судом" був засуджений до п'яти років колонії суворого режиму після того, як він уклав досудову угоду із слідством, тобто визнав свою провину. Жодного з незалежних адвокатів до нього не допустили, що може свідчити про тиск на нього з боку слідства. Наразі він перебуває в російській виправній колонії №6 УФСВП в Омській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-