Поліція Криму збиратиме свідчення про порушення прав людини - Князєв

Поліція Криму збиратиме свідчення про порушення прав людини - Князєв

Укрінформ
Українська патрульна поліція в АРК та Севастополі, яка працює біля адмінмежі з окупованим Кримом, має не лише оберігати громадський порядок, а й документувати факти порушень прав людини на півострові.

Про це заявив у п'ятницю під час інспектування роботи нового посту "Сиваш" відділу патрульної поліції в АРК та м. Севастополі, розташованого у Каланчацькому районі Херсонщини, голова Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Усі розумні люди, у тому числі й у Росії, вважають, що влада Російської Федерації вчинила злочин, який не прощається жодним міжнародним судом. Ми хочемо, щоб українці, які перетинають адмінмежу з окупованої частини України у вільну частину України, приходили до вас (поліцейських - ред.) і розповідали, що там добре, що там погано, як порушуються їх громадянські права. А ви це дуже уважно і ретельно документували", сказав Князєв.

Читайте також: МЗС обіцяє Росії ноту через недопуск Денісової до Сенцова

Він зазначив, що не лише українська Феміда, а й Феміда міжнародна чекає причетних до злочинів в окупованому Криму на лаві підсудних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-