Російський актор Гоша Куценко поповнив базу

Російський актор Гоша Куценко поповнив базу "Миротворця"

Укрінформ
Відомий російський актор театру і кіно Гоша (Юрій) Куценко потрапив до бази українського сайту "Миротворець". Актор звинувачується в організації порушення державного кордону України з метою проникнення в анексований Крим групи іноземних громадян.

Про це повідомляється на офіційному сайті організації.

Крім того, Куценка звинувачують в участі у пропагандистських заходах країни-агресора і спробах легалізації анексії Криму.

"Організація порушення державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим групи іноземних громадян. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Участь у спробах легалізації анексії АР Крим", – сказано у повідомленні на сайті "Миротворець".

Читайте також: Екс-солістка поп-гурту t.A.T.u. загриміла до бази "Миротворця"

У повідомленні також сказано, що Куценко знімає фільми в окупованому Криму. Так, він виступив продюсером, а також зіграв одну з ролей у фільмі про війну в Косово "Балканський кордон", який знімався у 2017—2018 роках і отримав субсидію Мінкульта РФ. Куценко анонсує фільм як "чесну щиру картину, що прославляє російську зброю".

У біографічній довідці "Миротворець" зазначає, що Куценко народився в Україні, а саме – у Запоріжжі. Середню школу закінчив у Львові, а згодом переїхав до Москви.

Фото: wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-