Архієпископ Клімент поїхав до Сенцова

Архієпископ Клімент поїхав до Сенцова

Укрінформ
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет підписав лист до начальника колонії "Білий ведмідь" міста Лабитнангі у Росії про надання можливості архієпископу Сімферопольському і Кримському Кліменту (Кущу) відвідати Олега Сенцова.

Про це повідомляє прес-центр Київської Патріархії.

У листі йдеться  про надання можливості архієпископу Сімферопольському і Кримському Кліменту (Кущу) відвідати ув‘язненого для виконання пастирських обов‘язків.

"З благословення Патріарха Філарета архієпископ Клімент відбув до місця утримання Олега Сенцова. Просимо всіх про молитву за Олега Сенцова та успішне звершення розпочатої владикою Кліментом доброї справи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На акції на підтримку Сенцова українців Австралії закликають написати листа міністру

Як повідомляв Укрінформ, український режисер Олег Сенцов був засуджений російським судом до 20 років на підставі сфальсифікованих обвинувачень. 14 травня він оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнення всіх українських політв'язнів.

24 травня голодування оголосив ув'язнений у РФ український солдат Олександр Шумков, а 31 травня - Олександр Кольченко, засуджений за однією справою із Сенцовим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-