"Як удар по печінці": Джемілєв сказав, якими санкціями можна "пройняти" Путіна

Укрінформ
Уповноважений Президента України з питань кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв під час зустрічей з представниками влади у Вашингтоні запропонував платформу для міжнародних переговорів щодо деокупації Криму.

Про це він розповів в інтерв'ю Укрінформу.

"Я говорив про те, щоб Сполучені Штати ініціювали якусь платформу для переговорів з деокупації. Моя пропозиція - зробити це за участю підписантів Будапештського меморандуму (України, США, Росії та Великої Британії - ред.), тих ядерних країн, які гарантували безпеку і збереження кордонів України взамін нашої відмови від ядерної зброї", - відзначив Джемілєв.

Він сказав, що представники американської влади взяли це до уваги і пообіцяли обговорити це питання.

Читайте також: Джемілєв: Джерело у Москві підтвердило наявність шести ядерних боєголовок в Криму

Водночас, підкреслив Джемілєв, для того, щоб змусити Путіна сісти за стіл і вести розмови про деокупацію, "потрібні потужні санкції, які будуть для нього як удари по печінці - тільки так".

Як повідомляв Укрінформ, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв перебуває з візитом в США, де проводить зустрічі з державним керівництвом країни, політиками і експертами. Крім того, у його програмі - участь в презентаціях фільмів "В'язні Кремля" і "Мустафа", а також виступ у Стенфордському університеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-