Клімкін назвав Керченський міст шляхом в нікуди

Клімкін назвав Керченський міст шляхом в нікуди

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Керченський міст між окупованим Кримом і тоталітарною Росією - це шлях в нікуди, бо обидва його кінці поєднують території безправ'я.

Про це він написав у Twitter.

"Насправді міст через Керченську протоку - це міст між окупованим Кримом, де люди залякані та зникають, і Росією, де можуть за один день заарештувати 1600 людей за мирний протест. Обидва кінці мосту - це шлях в нікуди", - написав Клімкін.

Як повідомляв Укрінформ, у Краснодарському краї РФ офіційно запустили автомобільний рух по мосту через Керченську протоку до окупованого Росією Криму. У церемонії взяв участь президент Росії Володимир Путін, який проїхав по мосту за кермом «КамАЗа».

1 травня у ЗМІ з'явилися повідомлення, що одна з опор Керченського мосту дала тріщини, які намагаються "залити" бетоном. За інформацією видання Кuresh.info, 256-та опора не витримала навантаження.

Читайте також: Керченський міст знадобиться окупантам, щоб тікати з Криму - Порошенко

Раніше фахівці стверджували, що опори Керченського мосту не здатні витримати навантаження навіть порожньої залізничної гілки, не кажучи вже про запуск потягів. У цьому районі на початку 2018 року вже було зафіксовано просідання опор на 1 метр, зазначають ЗМІ.

Як відомо, Керченський міст збудований за рахунок коштів федерального бюджету Росії. Загальна вартість проекту становить близько 228 млрд рублів (близько $4 млрд).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-