Росія поверне Крим, як повернула незалежність країнам Балтії - Волкер

Росія поверне Крим, як повернула незалежність країнам Балтії - Волкер

Укрінформ
Москва може повернути Крим Україні так само, як повернула незалежність трьом балтійським державам попри визнання їх радянськими республіками протягом тривалого часу.

Таке переконання висловив у понеділок спецпредставник США з питань переговорів по Україні Курт Волкер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Вони (росіяни – ред.) казатимуть одні речі (про перспективи повернення Криму – ред.), ми – інші, але побачимо, що відбудеться в перспективі. Країни Балтії були окуповані Радянським Союзом протягом десятків років, і зрештою все змінилося", - зауважив Волкер.

У цьому зв'язку він підкреслив, що проблема Криму є достатньо складною. Однак він зауважив, що дивиться "з великим захопленням" на попередників щодо політики невизнання анексії балтійських держав.

Читайте також: Тиск санкцій на Росію має посилюватися постійно – Волкер

Він також зазначив, що тиск санкцій на Росію продовжуватиметься, поки вона не поверне Кримський півострів Україні. За його словами, "кримський" пакет санкцій проти Росії був чітким меседжем: "Вторгнення в іншу країну та захоплення її території, її анексія, проголошення своєю власністю – це просто недопустимо, і ми не збираємося миритися з цим".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-