Кримському активісту Рамазанову втрете продовжили арешт

Кримському активісту Рамазанову втрете продовжили арешт

Укрінформ
У понеділок, 16 квітня, у Сімферопольському районному "суді" відбулося чергове засідання щодо продовження запобіжного заходу Ісмаїлу Рамазанову. Активісту продовжили арешт до 18 травня 2018 року.

Про це повідомляє "Кримська солідарність".

"Ісмаїлу Рамазанову продовжили арешт до 18 травня 2018 року", - повідомили в громадській організації.

За її даними, адвокат просив суддю змінити підзахисному запобіжний захід на домашній арешт, проте через побоювання, що Рамазанов може втекти, при тому, що у нього під час обшуку забрали паспорт, арешт продовжили ще на місяць.

Житель Сімферопольського району Рамазанов опинився в СІЗО за звинуваченням у розпалюванні ненависті і ворожнечі в інтернеті. Затриманий вину не визнає і заявляє, що співробітники ФСБ Росії намагалися вибити з нього зізнавальні показання.

Читайте також: У справі Панова з'явився "секретний том" - адвокат

Як повідомлялося, 23 січня близько 4 години ранку до будинку батьків Рамазанова в селищі Новий Світ Сімферопольського району пришли з обшуком, під час якого Ісмаїла побили, а при обшуку "знайшли" патрони. Після затримання, стверджує Рамазанов, його знову неодноразово били і дві доби не надавали медичної допомоги. За версією обвинувачення, у вересні-жовтні 2017 року Рамазанов поширював "екстремістські заяви" за допомогою інтернет-рації Zello, за що з 24 січня "суд" йому вже втрете продовжує арешт.

Фото: Антон Наумлюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-