"Вибори Путіна" у Криму: Україна наполягатиме на спецдебатах у ПАРЄ

Укрінформ
Україна наполягатиме на проведенні спеціальних дебатів на сесії ПАРЄ у квітні щодо незаконних виборів президента Росії в окупованому Криму, порушення прав людини на півострові та на Донбасі.

Про це написала перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook за результатами зустрічі з державним секретарем Міністерства закордонних справ Латвії Андрейсем Пілдеговічсем.

"Українська делегація наполягатиме, щоб тема незаконних виборів на вкраденому півострові, порушення прав людини на Донбасі і в Криму, безпекова ситуація на окупованих територіях стали темою спеціальних дебатів на квітневій сесії ПАРЄ. Чекаємо підтримки в цьому латвійської делегації і інших наших колег", - зазначила парламентарій.

Читайте також: Україна вимагатиме санкцій для всіх організаторів "виборів" Криму

Вона також поінформувала, що в ході зустрічі з латвійським посадовцем йшлося і про координацію зусиль на всіх міжнародних майданчиках щодо невизнання виборів президента Росії в Криму.

Крім того, Геращенко зауважила, що під час зустрічі обговорили й інші питання, пов‘язані з війною на Донбасі, зокрема, перспективи введення миротворчої місії, а також хід реформ в Україні.

Фото: Ellen Wuibaux/Council of Europe

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-