Чубаров про “вибори” у Криму: Люди стурбовані погрозами звільнення з роботи

Чубаров про “вибори” у Криму: Люди стурбовані погрозами звільнення з роботи

Укрінформ
На виборах президента Росії, які Кремль 18 березня має намір провести в анексованому Криму, російську владу півострова першочергово цікавить явка виборців.

Про це голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив у коментарі «Крим.Реалії ТБ».

"Окупаційна влада підготувалася повністю для того, щоб виписати ті результати, які їй потрібні під час того незаконного дійства, яке вони називають «виборами». Їх наразі хвилює тільки один сегмент виборчої кампанії. Це явка на дільниці. Їх не хвилює, як люди голосуватимуть або навіть псуватимуть ці бюлетені. Їм потрібна картинка хоч би як більш-менш прийнятна, аби вони її демонстрували всьому світу. І вони це робитимуть вранці 18 березня. Водночас усі люди, які не сприймають окупацію, а їх - більшість, вони наразі у великих роздумах, тому що є безпрецедентний тиск на людей і погрози звільнення з роботи", - стверджує Чубаров.

За його словами, 18 березня, як і 16 березня 2014 року (дата проведення невизнаного світом «референдуму» в Криму), «значна кількість людей буде перед вибором: зберегти гідність або все ж схилити голову».

"Я знаю, що переважна більшість кримських татар схиляти голову не буде", - відзначив Чубаров.

Читайте також: Кримські татари страждають під час окупації Росією Криму - Фріланд

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України засудило рішення російської окупаційної адміністрації провести 18 березня 2018 року вибори президента РФ на тимчасово окупованих Росією територіях Автономної Республіки Крим і м.Севастополь та закликало кримчан не брати участь у незаконних виборах президента Російської Федерації на території півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-