Волкер: Час подумати про посилення санкцій за Крим

Волкер: Час подумати про посилення санкцій за Крим

Укрінформ
Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер вважає, що настав час подумати про посилення санкцій за Крим.

Про це він заявив під час виступу у варшавській філії The German Marshall Fund в середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Важливо, що США, ЄС, Україна та інші країни не визнають російської анексії Криму. Я думаю, що настав час подумати про те, як ми можемо зробити нашу позицію більш жорсткішою, включаючи наслідки за поїздки (політиків - ред.), торгівлю і бізнес-контакти з цією територією”, - заявив Волкер

Він зазначив, що проблеми з Кримом є ідентичними до окупованого Донбасу. Єдиною різницею Волкер назвав те, що на відміну від Донбасу на лінії розмежування немає регулярних бойових дій з українськими військами.

Читайте також: Волкер обговорив зі Щерським протидію агресії РФ

Під час візиту до Варшави Волкер зустрівся з главою МЗС Польщу Яцеком Чапутовичем та головою канцелярії президента Польщі Кшиштофом Щерським. Під час цих зустрічей обговорено питання регіональної безпеки і шляхи врегулювання конфлікту на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-