У Ризі в День спротиву окупації Криму пікетували посольство РФ

У Ризі в День спротиву окупації Криму пікетували посольство РФ

Фото, відео
Укрінформ
Латиські активісти, представники української громади Латвії та кілька російських емігрантів пікетували посольство РФ в Ризі День спротиву окупації Криму.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

В пікетуванні-маніфестації взяли участь приблизно півтора десятка активістів. Лунали гасла на підтримку України, її незалежності та територіальної цілісності. На плакатах навпроти вікон російського посольства було написано «Крим - це Україна», «Латвія та Україна - разом», «Вболіваю за Україну», «Free Crimean Muslims!», «Russia Get out of Ukraine», «Save the Syrian Children» тощо.

У Ризі в День спротиву окупації Криму пікетували посольство РФ

Читайте також: На річницю окупації Криму в Одесі “почервоніло” генконсульство РФ

Під час заходу виступали його організатори - активісти Тетяна Лазда, Андрей Анцанс. Брав слово латвійський журналіст, публіцист, волонтер Імант Лієпіньш, автор книги про сучасну Україну "UKRAINE. Life, Death and the Inner Revolution: an Eyewitness Account" (2015). Він розповів про про етапи та технологію злочинної окупації Росією Криму.

Нагадаэмо: 26 лютого, в День спротиву окупації Криму акції на підтримку українських патріотів, кримських татар, українських політв’язнів в Росії відбулись по всьому світу. Хештеги акції - #26Solidatity #liberatecrimea #crimeaisukraine #stoprussianoccupatian

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-