Ласкаво просимо в реальність: Аксьонова кличуть у прокуратуру АРК

Ласкаво просимо в реальність: Аксьонова кличуть у прокуратуру АРК

Укрінформ
Заступник прокурора Автономної Республіки Крим Олександр Удовиченко пообіцяв "главі" окупованого Криму Сергію Аксьонову безкоштовний трансфер із будь-якого пункту пропуску.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Прокуратура АР Крим пропонує підозрюваному Аксьонову на власному досвіді продемонструвати "віртуальність" українського правоохоронного органу. У "віртуальній" прокуратурі йому будуть надані цілком реальні можливості проявити своє красномовство під час допиту, затримання та інших слідчих дій, які його очікують в Києві, а час, який він гає, імітуючи собою керівника бананової республіки, краще витратити на вивчення нововведень українського Кримінального процесуального кодексу”, - зазначив він.

Читайте також: Суд арештував колишнього "заступника міністра" окупованого Криму

Удовиченко нагадав Аксьонову, що добровільна явка і сприяння слідству може позитивно вплинути на терміни його ув’язнення та умови відбування покарання.

“Ми забезпечимо безкоштовний трансфер від будь-якого пункту пропуску - „Каланчак“, „Чаплинка“ чи „Чонгар“ - прямісінько до прокуратури Автономної Республіки Крим. Запрошуємо у світ реальності!” - додав він.

Раніше ЗМІ повідомили, що Аксьонов, коментуючи справу прокуратури АРК стосовно німецьких депутатів за візит до Криму, заявив, що до “реальної наглядової і взагалі юридичної діяльності ця шайка не має жодного стосунку”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-