Затриманого в окупованому Криму Рамазанова до ночі возили по медустановах

Затриманого в окупованому Криму Рамазанова до ночі возили по медустановах

Укрінформ
Про місцеперебування затриманого вчора співробітниками ФСБ в окупованому Криму Ісмаїла Рамазанова стало відомо лише близько першої години ночі.

Аж після того, як адвокат зв'язався зі слідчим і дізнався, що Рамазанова доправили до ізолятора тимчасового тримання, а до того "возили по медзакладах", повідомляє громадська організація "Кримська солідарність".

"Увечері батько тривалий час не міг знайти місцезнаходження свого сина. Остаточно стало відомо, де він, о 01.00 ночі. Адвокат зв'язався зі слідчим і з телефонної розмови стало відомо, що його доставили в ІТТ, а до цього "возили по медзакладах".

За інформацією "Кримської солідарності" адвокатом у Рамазанова  буде Олексій Ладін. Батьки та небайдужі на даний час перебувають біля Сімферопольського ІТТ на бульварі Франка.

Крім того, сьогодні вранці схвильовані люди зібралися біля дому Рамазанова з наміром їхати в ІТТ.

Читайте також: Побили вікна, підкинули патрони: кримських татар знов трусить ФСБ

Як повідомляв Укрінформ, учора 31-річний Ісмаїл Рамазанов після брутального обшуку в домі його батьків у Новому Мирі Сімферопольського району був затриманий російськими силовиками і доправлений спершу до Слідчого комітету Сімферополя, а тоді в ІТТ на бульварі Франка, 44. В ході обшуку йому підкинули патрони.

Зі слів адвоката, Рамазанова побили дорогою до Слідчого комітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-