Путін готовий

Путін готовий "скинути" Києву те, що залишилося від українських кораблів у Криму

Укрінформ
Кремль готовий передати Україні військові кораблі і авіатехніку з окупованого Криму, хоча вони перебувають у жалюгідному стані.

"Користуючись випадком, що називається, хочу сказати, ми готові продовжити цей процес: готові передати військові кораблі Україні, які в Криму ще є, готові передати авіаційну техніку, бронетехніку. Щоправда, вона вся в такому жалюгідному стані, але це вже не наша справа, вона в такому практично і була, за ці роки ніким не обслуговувалася, звичайно", — заявив президент РФ Володимир Путін на зустрічі з керівниками російських ЗМІ та інформагентств, передає РИА новости.

За його словами, йдеться про десятки бойових кораблів і літаків. "Що стосується кораблів, думаю, буде краще, якщо українські військовослужбовці приїдуть і їх заберуть. Ми готові допомогти їм здійснити транспортування в Одесу", — зазначив Путін.

Читайте також: Майже чверть росіян вважають, що "оточені ворогами з усіх боків"

Також, за його словами, є і значний боєзапас, але він не підлягає транспортуванню, а лише утилізації на місці. "Ми готові запросити українських військових, щоб вони взяли участь в утилізації цих боєприпасів", — додав Путін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-