Турбіни Siemens у Криму: проти

Турбіни Siemens у Криму: проти "дочки" Ростех подали новий позов

Укрінформ
Спільне підприємство Siemens і компанії «Силовые машины» подало до арбітражного суду Москви позов проти дочірньої компанії «Ростех» «Технопромэкспорт» за незаконну поставку турбін в окупований Крим.

Про це повідомляє «Медуза» з посиланням на картотеку Арбітражного суду Москви. 

«Позов «Сименс технологии газовых турбин» до ВАТ і ТОВ «Технопромэкспорт» було подано 8 вересня. Подробиці позовної заяви поки що не розголошуються», - йдеться в повідомленні.

Компанія «Технопромэкспорт», що входить у «Ростех», придбала в 2015 році чотири газові турбіни Siemens. Було оголошено, що турбіни призначені для електростанції, що будується в Тамані, але влітку 2017 року устаткування опинилося в окупованому Криму, хоча європейським компаніям, в тому числі і Siemens, діючі санкції забороняють постачати до Криму обладнання для електроенергетики.

Читайте також: Московський суд відмовився заарештувати чотири турбіни Siemens

У липні Siemens подала в Арбітражний суд Москви позов проти компанії «Технопромэкспорт» і петербурзького спільного підприємства «Сименс технологии газовых турбин». В рамках позову Siemens просила суд накласти забезпечувальний арешт на турбіни, але отримала відмову.

Фото: en.people.cn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-