У Києві на Поштовій площі проходить Open Air

У Києві на Поштовій площі проходить Open Air "Кримський дім об'єднує серця"

Укрінформ
У Києві, на Поштовій площі, проходить перший кримський Open Air "Кримський дім об'єднує серця", присвячений 26-й річниці Незалежності України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Організатором заходу виступає  державне підприємство "Кримський дім". Його програмний директор Алім Алієв розповів Укрінформу, чому саме цей захід проходить в День Незалежності України.

“День Незалежності не тільки об’єднує, він допомагає давати надію на те, що скоро всі ці кордони, які зараз штучно створені, вони впадуть. Тому сьогодні це вперше з часів окупації Криму ми проводимо Кримський Open Air в серці Києва, на Поштовій”, - зазначив він.

Читайте також: Чубаров певен, що Крим невдовзі звільнять

На Поштовій площі встановлена сцена, де зараз відбувається концерт. В ньому приймають участь відомі кримськотатарські та українські артисти, серед яких Ельзара Баталова, соул співачка Азіза Ібрагімова, яка виступає у Києві вперше, джазовий піаніст та композитор Усейн Бекіров, панк-рок група Shatur-Gudur. По завершенню відбудеться концерт учасниці Євробачення 2013 року Злати Огневич.

Окрім того, для киян і гостей столиці влаштовані майстер-класи. Зокрема всі бажаючі можуть навчитися виготовляти традиційний кримсько-татарський головний убір — фес, придбати на виставці керамічні вироби із традиційним розписом. Також майстри знайомлять із технікою розпису хною тіла - “Хналама”.

Діє фотовиставка, присвячена історії кримських татар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-