Суд у Криму арештував

Суд у Криму арештував "агента СБУ" на два місяці

Укрінформ
Підконтрольний Росії Київський районний суд Сімферополя заарештував на два місяці громадянина України Геннадія Лимешка, якого раніше у вівторок затримала Федеральна служба безпеки Росії за підозрою у підготовці диверсій в анексованому Криму.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

«Київський районний суд Сімферополя заарештував на два місяці громадянина України Геннадія Лимешка, підозрюваного Федеральною службою безпеки Росії у підготовці диверсій в Криму», - йдеться у повідомленні.

Раніше Лимешко нібито зізнався, що отримав наказ «підрізати елетростовп». «Зізнання» було показано на відео від Центру громадських зв'язків ФСБ, розміщеному на Рен ТВ. З відеозапису також випливає, що у затриманого вилучені ручна пилка, мотузка, фотоапарат, одна граната і тротилові шашки. Спецслужба також продемонструвала український паспорт затриманого, уродженця Харківської області 1992 року народження.

Читайте також: Генштаб перевіряє інформацію про затриманого у Криму "українського диверсанта"

Як повідомили 15 серпня російські ЗМІ, ФСБ Росії заявила про затримання в Криму «агента Служби безпеки України», який «намагався пошкодити лінію електропередачі і планував інші диверсії». ФСБ також назвала прізвище затриманого - Геннадій Лимешко.

Раніше російські спецслужби неодноразово заявляли про затримання в Криму нібито українських диверсантів. Українські спецслужби подібні повідомлення спростовують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-