В окупованому Криму звільнили бойовика, який убив школяра на Донбасі - ЗМІ

В окупованому Криму звільнили бойовика, який убив школяра на Донбасі - ЗМІ

Укрінформ
Російські силовики звільнили бойовика "ДНР" Вадима Погодіна, підозрюваного у вбивстві 16-річного підлітка Степана Чубенка в Донецьку.

Про це повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на Facebook адвоката Погодіна Гліба Глінки.

"Російські силовики випустили на свободу екс-командира батальйону «Керч» незаконних збройних формувань "ДНР" Вадима Погодіна, який підозрюється у вбивстві 16-річного жителя Краматорська Степана Чубенка, а також вбивствах і мародерствах на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ГПУ просить Росію видати бойовика, який вбив школяра у Донецьку

Нагадаємо, Вадим Погодін був затриманий 20 червня в Ялті за запитом українського бюро Інтерполу. Українські правоохоронці підозрюють його в умисному вбивстві і незаконному позбавленні волі.

Степан Чубенко був активним учасником патріотичних мітингів і самостійно знімав з міської площі Краматорська прапор терористичної організації "ДНР". Його затримали в Донецьку, коли він повертався поїздом з Києва до рідного Краматорська. Підлітка розстріляли в липні 2014 року. Похорон Чубенка відбувся 8 листопада 2014 року.

Після скоєних на Донбасі злочинів Погодін втік до Криму.

Як писала "Новая газета", до розстрілу неповнолітнього школяра в Донецьку причетні також два військовослужбовці підрозділу "Керч" Сухомлинов М. (позивний "Буба") і Москальов Ю. (позивний "Жора").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-