Українське посольство нагадало британському таблоїду, чий насправді Крим

Українське посольство нагадало британському таблоїду, чий насправді Крим

Укрінформ
Українське посольство у Великій Британії називає провокативною статтю британського таблоїда Daily Mail, який назвав незаконно окупований росіянами Крим частиною РФ.

Про це йдеться у Твіттері посольства України у Великій Британії.

"Крим – це Україна. Попри провокаційний матеріал Daily Mail, це не досягне нічого і не допоможе Путіну збільшити кількість його фанів", - йдеться у повідомленні.

Далі посольство зазначає: "Ми нагадуємо Daily Mail і всім клемлівським рупорам, що весь цивілізований світ запровадив санкції проти Росії, як покарання за захоплення Криму. І Британія була однією з перших країн, яка засудила закон Путіна, яким той "включив" територію до складу РФ".

"За українським законодавством, всі дії, які чинить російська влада на території тимчасово окупованого Криму, включаючи аеропорти та морські порти – є нелегальними", - зазначається у твіті.

Як повідомляється, британське видання Daily Mail у вівторок опублікувало новину, в якій назвало Крим територією Росії.

Крим був анексований Росією в 2014 році. Україна і міжнародне співтовариство не визнає півострів територією Росії. Ще у червні 2014 році ЄС у відповідь на окупацію Росією АР Крим увів секторально-економічні обмежувальні заходи проти російської економічної діяльності на території півострова. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-