Чубаров: У четвер комісія візьметься за

Чубаров: У четвер комісія візьметься за "кримські" поправки до Конституції

Укрінформ
У четвер, 11 травня, відбудеться засідання Конституційної комісії, яка розгляне зміни і доповнення до Основного закону щодо Криму.

Про це повідомив у Facebook член комісії, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Завтра, 11 травня 2017 року, в Адміністрації Президента України о 11.30 відбудеться засідання Конституційної комісії. У порядку денному обговорення питання порядку опрацювання змін та доповнень до Конституції України щодо Автономної Республіки Крим", - написав він.

"Гадаю, завершиться створенням робочої групи, яка розроблятиме не лише зміни та доповнення до Розділу Х Конституції України "Автономна Республіка Крим", але й візьметеся за правове розв’язання низки інших питань, що з цього витікатимуть. Сподіваюсь, кворум буде", - додав Чубаров.

Як повідомляв Укрінформ, Меджліс кримськотатарського народу та народні депутати підготували пропозиції для Конституційної комісії щодо статусу Автономної Республіки Крим.

У червні минулого року Чубаров заявляв про домовленості щодо формування робочої групи у складі Конституційної комісії для підготовки змін щодо визначення права кримськотатарського народу на самовизначення. У лютому глава Меджлісу з парламентської трибуни закликав Президента прискорити створення робочої групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-