Звільнений з-під арешту Курбедінов розповів про подальші плани

Звільнений з-під арешту Курбедінов розповів про подальші плани

Укрінформ
Звільнений з-під арешту кримський адвокат Еміль Курбедінов подякував за підтримку громадянському суспільству, журналістам і колегам.

Про це повідомляє Крим Реалії.

«Я і мої колеги іншого виходу не бачимо – ми працюватимемо, захищатимемо права людей. Вплинути, звісно, вплинули. Справа в тому, що мене вибили з декількох процесів, за цей час продовжили арешти моїм підзахисним у справах мусульман – Редвану Сулейманову, так званому диверсанту. За кілька днів до мого арешту суд відмовив ФСБ у продовженні йому арешту, коли мене посадили – ФСБ домоглося продовження арешту. Як це було юридично зроблено, я досі дивуюся», – прокоментував Курбедінов події, що відбулися за час його арешту.

Зазначається, що адвокат має намір розпочати роботу вже з понеділка 6 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, 5 лютого в окупованому Росією Криму адвоката Еміля Курбедінова випустили з Сімферопольського слідчого ізолятора після 10 діб адміністративного арешту.

Раніше так званий Залізничний суд Сімферополя виніс рішення про арешт адвоката Еміля Курбедінова на 10 діб за розміщення у 2013 році відео з мітингу учасників «Хізб ут-Тахрір» у Криму. Курбедінов був затриманий 26 січня.

Еміль Курбедінов є захисником кількох затриманих у справі «Хізб-ут-Тахрір», «справі 26 лютого», адвокатом заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова та журналіста Миколи Семени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-