Московський суд відхилив апеляцію «кримського диверсанта» Панова

Московський суд відхилив апеляцію «кримського диверсанта» Панова

Укрінформ
Московський міський суд, розглянувши апеляційну скаргу "кримського диверсанта" Євгена Панова, відмовив у її задоволенні.

Про це повідомляє в Тwitter Радіо Свобода.

"Мосміськсуд підтвердив продовження до 7 березня арешту Євгену Панову, якого звинувачують у справі "кримських диверсантів", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, 5 грудня Лефортовський суд Москви у закритому режимі продовжив арешт Панова і Захтея на три місяці - до 7 березня 2017 року. На початку цього тижня Мосміськсуд уже визнав законним продовження арешту Андрію Захтею, відхиливши апеляційну скаргу його адвоката, який наполягав на невинності клієнта і його звільненні.

Всього, за даними Кримської правозахисної групи, в період з серпня по листопад 2016 року у справі так званих «українських/кримських диверсантів» російськими спецслужбами було затримано дев'ять українців: Євген Панов, Андрій Захтей, Редван Сулейманов, Володимир Прісич, Дмитро Штибліков, Олексій Бессарабов, Володимир Дудка, Гліб Шаблій, Олексій Стогній.

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня ФСБ Росії повідомила, що в ніч на 7 серпня в окупованому Криму затримали групу «українських диверсантів», які нібито займалися підготовкою терактів на півострові. В Україні називають обвинувачення російських спецслужб провокацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-