Справа Чийгоза: на суді показали фото, що викриває Аксьонова - адвокат

Справа Чийгоза: на суді показали фото, що викриває Аксьонова - адвокат

Укрінформ
У понеділок на черговому засіданні підконтрольного РФ суду у справі Чийгоза" у Криму звинувачення надавало фотоматеріали, на яких обвинуваченого Ахтема Чийгоза не видно.

Про це написав у Твіттері адвокат заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза Микола Полозов.

"Сьогоднішнє засідання у справі Ахтема Чийгоза тривало до обіду і було завершено. Досліджували тільки фотографії (надані прокурором - Ред.). На досліджених фото зображень Чийгоза не було. Також не виявлені ознаки масових безпорядків станом на 12:57. А ось велике скупчення "проросійських" мітингарів, які перешкоджають проведенню "проукраїнського" мітингу, і Аксьонова добре видно", - пише Полозов.

Він нагадав, що наступне судове засідання у справі Ахтема Чийгоза відбудеться у вівторок 27 грудня о 9:30.

Як повідомляв Укрінформ, Ахтем Чийгоз був арештований окупаційною владою в Криму у січні 2015 року. Його звинувачують в організації масових безпорядків у день проведення мітингу біля стін ВР АРК 26 лютого 2014 року. Під час судових засідань у справі Чийгоза заслухали кілька десятків свідків звинувачення і лише два з них, у тому числі так званий "таємний свідок", надали свідчення проти Чийгоза. У середині грудня кримські "судді" продовжили Чийгозу термін утримання під вартою до 8 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-