«Рамштайн» відбудеться у віртуальному форматі - Пентагон

«Рамштайн» відбудеться у віртуальному форматі - Пентагон

Укрінформ
Зустріч високопоставлених представників оборонних відомств Контактної групи з питань оборони України цього місяця відбудеться у режимі віртуального зв’язку у п’ятницю.

Про це заявив у понеділок речник Міністерства оборони США генерал Патрік Райдер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Міністр Остін і голова Об’єднаного комітету начальників штабів проведуть засідання Контактної групи з питань оборони України в п’ятницю цього тижня у віртуальному форматі»,- зазначив представник оборонного відомства США.

Він нагадав, що це буде вже 21-е засідання «Рамштайну» після того, які він вперше зібрався рівно два роки тому.

«Попри припущення Росії, що міжнародна спільнота з часом розколеться та втратить інтерес до суперпідтримки України, все сталося як раз навпаки»,- зазначив Райдер.

Читайте також: Уряд Німеччини запустив ініціативу з пошуку додаткових засобів ППО для України

У цьому контексті він звернув особливу увагу на активність окремих країн формату «Рамштайн», а також зусилля НАТО щодо посилення оборони. Представник Пентагону також наголосив, що безпека Україна має значення для безпеки всіх націй західного світу, і в цьому питанні існує міжнародний консенсус.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен заявила у Люксембурзі, що засідання групи «Рамштайн» відбудеться 26 квітня. Однак не було зрозумілим, у якому місці та в якому форматі проходитиме зустріч.

Фото: Рустем Умєров/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-